Inspiráló, melengető színek januárra

Túl a karácsonyon és a szilveszteren, lassan és borongósan köszöntött ránk a január. De nem érdemes belesüppedni a nyúlós szürkeségbe, inkább vidámítsd otthonod puha, meleg kiegészítőkkel, színekkel! Összegyűjtöttem néhány inspiráló ötletet, hogy jól induljon az év!

Fények

Az ünnepek elmúltával ne válj meg azonnal a gyertyáktól, égősoroktól. Ha a karácsonyfát le is szeded, az égőket más formában is használhatod. Így a hosszú esték barátságosabb hangulatban telnek, a lakást pedig kuckósabbá teszik.

Titokzatos lila

Mindenekelőtt a párnák, takarók teszik otthonossá, melegséggel telivé a szobát. Például a hálóban vagy a nappaliban elengedhetetlen kiegészítők. Ha valami újat, érdekeset szeretnél, néhány lila darabbal feldobhatod az ágyad vagy az olvasófotelt. Érdemes inkább a pasztell árnyalatokat előnyben részesíteni. Szürkével, fehérrel kiegészítve finom, lágy és nőies hatást érhetsz el.

Vidám sárga, elegáns arany

A sárga szín, különösen fehér mellé társítva és nem túl nagy mennyiségben, élénkítően hat és vidámságot, napfényt visz a januári hétköznapokba. Remek kiegészítője lehet még a púderrózsaszín vagy a halvány szürke.

Vedd könnyedén!

Meleg hangulatot csempészhetsz otthonodba pár vidám tárggyal, bohókás elrendezéssel is. Jöhetnek például a rojtok, bojtok, pom-pomok 🙂