Lakberendezés tervezési szolgáltatás

Lakberendezés tervezési szolgáltatás, ez az a szó,

amiről a többségnek a lakberendezési újságok címlapfotói jutnak eszébe. És nem is járnak messze az igazságtól, hiszen a lakberendezőnek pontosan az a feladata, hogy az ügyfél kívánságait figyelembe véve kitalálja és megálmodja azt az enteriőrt, amitől igazán otthonos lesz az adott helyiség vagy akár a teljes lakás, ház is.

Mikor érdemes profi lakberendező segítségét kérni?

A lakberendezői tanácsádás- és kivitelezés sokkal több esetben hasznos, mint amikor azt kell eldönteni, hogy melyik gyertyatartó és váza illene a legjobban az ülőgarnitúrához. 

Nem számít, hogy Ön új, üresen álló ingatlanba költözik, és nincs kapacitása a berendezéssel foglalkozni vagy túl riasztónak találja egy komplett felújítás levezénylését, érdemes profi közreműködését igénybe venni. Utóbbi esetben nem csak a színek, a burkolatok, a textúrák és a felületek birodalmában segítek eligazodni, hanem igény szerint a kivitelezést is irányítom.

Aki már túl van egy akár zsebkendőnyi terület felújításán, pontosan tudja, mennyi utánajárással járnak a munkálatok. Pontosan ez az a teher, amit leveszek az Ön válláról, amelynek köszönhetően a folyamat vége nem kimerült fotelba-lerogyás, hanem felemelő örömérzet az új otthon láttán!

Minden helyiségnek megvan a maga funkciója. A lakberendezési tanácsadás nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a rendelkezésére álló tér a lehető legjobban kiszolgálja igényeit.  

A szolgáltatás tartalma:
– helyszíni felmérés
– vázlat tervek készítése
– elképzelése, tervek egyeztetése
– folyamatos konzultáció
– alaprajzok, 3 dimenziós látványtervek készítése

Kérem lépjen velem kapcsolatba, és az igény átbeszélése után egyedi árajánlatot adok.

lakberendezés tervezési szolgáltatás_lakberendezés