Lakberendezési tanácsadás

A lakberendezési tanácsadás, ez a szó,

amiről a többségnek a lakberendezési újságok címlapfotói jutnak eszébe. És nem is járnak messze az igazságtól, hiszen a lakberendezőnek pontosan az a feladata, hogy az ügyfél kívánságait figyelembe véve kitalálja és megálmodja azt az enteriőrt, amitől igazán otthonos lesz az adott helyiség vagy akár a teljes lakás, ház is.

Mikor érdemes profi lakberendező segítségét kérni?

A lakberendezői tanácsádás– és kivitelezés sokkal több esetben hasznos, mint amikor azt kell eldönteni, hogy melyik gyertyatartó és váza illene a legjobban az ülőgarnitúrához. 

Nem számít, hogy Ön új, üresen álló ingatlanba költözik, és nincs kapacitása a berendezéssel foglalkozni vagy túl riasztónak találja egy komplett felújítás levezénylését, érdemes profi közreműködését igénybe venni. Utóbbi esetben nem csak a színek, a burkolatok, a textúrák és a felületek birodalmában segítek eligazodni, hanem igény szerint a kivitelezést is irányítom.

Aki már túl van egy akár zsebkendőnyi terület felújításán, pontosan tudja, mennyi utánajárással járnak a munkálatok. Pontosan ez az a teher, amit leveszek az Ön válláról, amelynek köszönhetően a folyamat vége nem kimerült fotelba-lerogyás, hanem felemelő örömérzet az új otthon láttán!

Hogyan zajlik a lakberendezési tanácsadás?

A közös munka előtt kulcsfontosságú a személyes találkozás, amely során három dolog történik: beszélgetünk, beszélgetünk és beszélgetünk. Az a cél, hogy minél jobban megismerjem az ügyfelem stílusát, igényeit, és egy kicsit a személyiségét is. Ennek érdekében sokat kérdezek. Például, ön tudja, hogy mi az első dolga, amikor a nap végén hazaér? És ha 5 szóval kellene jellemeznie magát, mit mondana?

Mivel az emberek többsége vizuális típus, általában a Pinterest segítségével tudom megjeleníteni a különféle stílusokat, amelyekből aztán az ügyfél kiválaszthatja a szívéhez legközelebb állót. A valódi munka természetesen ezután kezdődik, de hiszem, hogy egymásra hangolódás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Ön hosszú éveken át elégedett legyen az eredménnyel, és minden este boldogan térjen haza!

A személyes találkozás után következik az átalakítandó szoba vagy komplett otthon felmérése. Ez a rész olyan számomra, mint egy kreatív nyomozás: alaposan szemügyre veszem a térben rejlő lehetőségeket, hogy a lehető legtöbbet kihozhassam belőle.  Ha van alaprajz az adott helyiséghez, lakáshoz, házhoz az óriási segítség nekem, ám ha nincs, igény szerint örömmel elkészítem azt is.

A helyszíni szemle után, a személyes beszélgetésen megbeszéltek függvényében elkészítem az első lakberendezési vázlatokat. Általában 2-3 verziót prezentálok, amelyek közül Ön kiválasztja azt, amelyik a legjobban elnyerte a tetszését. Ezek a tervek természetesen csupán iránymutatásul szolgálnak, a kivitelezés során folyamatosan konzultálunk, hogy biztosan minden megfeleljen az Ön elképzeléseinek.

Meglévő ingaltan felújításra vagy ingatlan választásra ajánlom a  tanácsadás.  Kérem lépjen velem kapcsolatba, és az igény átbeszélése után egyedi árajánlatot adok. 

lakberendezési tanácsadás_lakberendezés