Szolgáltatások

Lakberendezési szolgáltatások

szolgáltatások_lakberendezés

Szolgáltatások

Lakberendezőként számos olyan szolgáltatást kínálok, amelyek külön-külön és együtt is hasznosak lehetnek. Ha kérdése van a lakberendezési szolgáltatásokkal kapcsolatban, küldjön üzenetet!

Szolgáltatásaim a fővároson kívül-, illetve külföldön élő ügyfelek számára is elérhetőek, hiszen az online térben nem jelent problémát a távolság. Minden fontos kérdést megbeszélhetünk, illetve a kivitelezés során is könnyedén konzultálhatunk.

Teljes lakberendezés megszervezése és lebonyolítása

Egy teljes felújításban általában egy jó dolog van: amikor véget érnek a munkálatok. Kivéve akkor, ha profi segítségét kéri. Örömmel megszabadítom a felújítás szinte örök érvényű, “nem úgy, nem akkor, nem annyiért” szabályától!

Amennyiben lakberendezési tanácsadással együtt szeretné igénybe venni a szolgáltatást, a belsőépítészeti lehetőségek mellett a különféle burkolatok, festékek, szegélylécek és egyéb kiegészítők világában is segítek eligazodni. Sőt, ebben az esetben a szükséges anyagok beszerzéséről is gondoskodom, amelynek köszönhetően Ön rengeteg időt és energiát takaríthat meg!

Generálkivitelező partnereim régóta megbízható társaim a munkában, így Ön biztosan elégedett lesz a végeredménnyel!

services_anna hollosi interiors_ interior design_lakberendezés
services_anna hollosi interiors_ interior design_lakberendezés_szolgáltatások_lakberendezés

Lakberendezés

Ez az a szó, amiről a többségnek a lakberendezési újságok címlapfotói jutnak eszébe. És nem is járnak messze az igazságtól, hiszen a lakberendezőnek pontosan az a feladata, hogy az ügyfél kívánságait figyelembe véve kitalálja és megálmodja azt az enteriőrt, amitől igazán otthonos lesz az adott helyiség vagy akár a teljes lakás, ház is.

Mikor érdemes profi lakberendező segítségét kérni?

A lakberendezői tanácsádás- és kivitelezés sokkal több esetben hasznos, mint amikor azt kell eldönteni, hogy melyik gyertyatartó és váza illene a legjobban az ülőgarnitúrához. 

Nem számít, hogy Ön új, üresen álló ingatlanba költözik, és nincs kapacitása a berendezéssel foglalkozni vagy túl riasztónak találja egy komplett felújítás levezénylését, érdemes profi közreműködését igénybe venni. Utóbbi esetben nem csak a színek, a burkolatok, a textúrák és a felületek birodalmában segítek eligazodni, hanem igény szerint a kivitelezést is irányítom.

Aki már túl van egy akár zsebkendőnyi terület felújításán, pontosan tudja, mennyi utánajárással járnak a munkálatok. Pontosan ez az a teher, amit leveszek az Ön válláról, amelynek köszönhetően a folyamat vége nem kimerült fotelba-lerogyás, hanem felemelő örömérzet az új otthon láttán!

Hogyan zajlik a lakberendezési tanácsadás?

A közös munka előtt kulcsfontosságú a személyes találkozás, amely során három dolog történik: beszélgetünk, beszélgetünk és beszélgetünk. Az a cél, hogy minél jobban megismerjem az ügyfelem stílusát, igényeit, és egy kicsit a személyiségét is. Ennek érdekében sokat kérdezek. Például, ön tudja, hogy mi az első dolga, amikor a nap végén hazaér? És ha 5 szóval kellene jellemeznie magát, mit mondana?

Mivel az emberek többsége vizuális típus, általában a Pinterest segítségével tudom megjeleníteni a különféle stílusokat, amelyekből aztán az ügyfél kiválaszthatja a szívéhez legközelebb állót. A valódi munka természetesen ezután kezdődik, de hiszem, hogy egymásra hangolódás nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Ön hosszú éveken át elégedett legyen az eredménnyel, és minden este boldogan térjen haza!

A személyes találkozás után következik az átalakítandó szoba vagy komplett otthon felmérése. Ez a rész olyan számomra, mint egy kreatív nyomozás: alaposan szemügyre veszem a térben rejlő lehetőségeket, hogy a lehető legtöbbet kihozhassam belőle.  Ha van alaprajz az adott helyiséghez, lakáshoz, házhoz az óriási segítség nekem, ám ha nincs, igény szerint örömmel elkészítem azt is.

A helyszíni szemle után, a személyes beszélgetésen megbeszéltek függvényében elkészítem az első lakberendezési vázlatokat. Általában 2-3 verziót prezentálok, amelyek közül Ön kiválasztja azt, amelyik a legjobban elnyerte a tetszését. Ezek a tervek természetesen csupán iránymutatásul szolgálnak, a kivitelezés során folyamatosan konzultálunk, hogy biztosan minden megfeleljen az Ön elképzeléseinek.

3D látványterv

services_anna hollosi interiors_ interior design_lakberendezés_szolgáltatások_lakberendezés
services_anna hollosi interiors_ interior design_lakberendezés_alaprajz készítés_szolgáltatások_lakberendezés

Bútortervezés, amikor a bútor valóra válnak!

A lelki szemeivel már látja, milyen dohányzóasztalra vagy könyvespolcra vágyik, de a bútorboltok kínálatában sehol sem találja az áhított darabot? Van megoldás!

A lakberendezés mellett bútortervezéssel is foglalkozom. Önnek nincs más teendője, mint részletesen elmondani, pontosan mit szeretne, én pedig az elképzelések alapján megtervezem, és legyártatom az adott bútordarabot.

Alaprajzok készítése

A felújítási- és a lakberendezési munkálatokhoz kulcsfontosságú egy pontos alaprajz, de természetesen az adott ingatlan eladásához is elengedhetetlen a megléte. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem rendelkezik ezzel a dokumentummal, az ingatlan felmérését követően örömmel elkészítem Önnek.

Az alaprajz elkészítése a többi szolgáltatástól függetlenül, önmagában is igénybe vehető. További információért kérem, küldjön üzenetet! 

Együttműködés ingatlanügynökséggel

Lakberendezőként minden térben lehetőségeket látok, ám azt is tudom, hogy az emberek többsége nem így van ezzel. Sokan el sem tudják képzelni, mi mindent lehet kihozni egy felújításra váró házból vagy lakásból, ezért inkább nem vásárolják meg, még akkor sem, ha egyébként az ingatlan minden szempontból megfelelő lenne.

A piacon egyre több olyan ingatlan van, amelyeket régi, romos állapotuk miatt nehezebb eladni. Épp ezért, ingatlanosként óriási előnyt jelenthet egy 3D-s látványterv, amely az otthonosság érzését közvetítve megmutatja, milyen csodás lehetőségek rejlenek az omladozó falak által körülzárt helyiségekben.

A 3D-s látványtervek mellett alaprajzok elkészítését  is vállalom. Örömmel várom ingatlanosok megkeresését, minden üzenetre  24 órán belül válaszolok!

 

 

Telefon: + 36 70 602 9991

Email: [email protected]

Facebook: Anna Hollósi Interiors

Instagram: @annahollosiinteriors

services_anna hollosi interiors_ interior design_lakberendezés_szolgáltatások_lakberendezés